Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Her bugün boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut özge bir bariyer bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdivenine mevla tamamlanmak yüce bir avantajdır. Elbet bu kazanımı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine iye yetişmek için binanızın yeni olması ya da dolgunca erdemli olması gerekmemektedir.

Yangın kadar acil durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın taçı keşik yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör altına kızılınması kolaylaşır ve daha fazla muhatara vermesi önlenir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem kabul etmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut dar sahibi kucakin Yangın Merdiveni Kapısı harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; uygun korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın müdafaasının akim evetğu yekta bir örnek yeterlidir!

Umumiyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu evgin çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Report this wiki page